Vrte ih oko malog prsta: Žene rođene u ovim znakovima horoskopa muškarcima su neodoljive

Svako od nas u društvu ima makar jednu prijateljicu koja je uvijek najzanimljivija suprotnom polu. Ako ste se ikada zapitali zašto su neke žene muškarcima jednostavno privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija.

Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One uživaju u flertu i zavođenju i najčešće su u centru pažnje svakog društva. Uz to, one ne tripuju da “jaka žena odbija muškarce” jer znaju da jaka žena odbija slabe muškarce, a to u suštini i nisu muškarci, pa im ne predstavlja problem. Neusuprot, pokazuju svoju jačinu ličnosti i znaju da će pravu osobu baš to očarati kod njih.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično tačno znaju šta žele, pa ako na nekoga bace oko u trenu će ga osvojiti i niko ih u tom naumu neće sprečiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor kojim uvijek šarmiraju muškarce jedna je od glavnih karakteristika žena rođenih u ovom znaku. Žene strelci zbog toga najlakše sklapaju prijateljstva s frajerima, no obično to brzo prerastu u nešto više. Djevojke u znaku strelca znaju kako da se šale na sopstveni račun i upravo takve žene, koje uživaju u smijehu, bez brige oko toga da li im nos izgleda preveliko kad se smiju niti da li će im se od toga naprvaiti bore – takve žene su svima neodoljive, piše noizz.rs.

Tagovi: