Upucanu trudnicu (18) pronašli u automobilu, roditelji neutješni

Kejlin Fiengo (18), trudnica i majka jednogodišnjeg djeteta, upucana je u petak u svom autu na Floridi.

Kako policijska uprava navodi u saopštenju za javnost, dok je policajac patrolirao oko 23.20 na području Koustlajn parka, ugledao je upucanu Kejtlin na mjestu vozača u svojim kolima.

Na osnovu prvobitne istrage, policija je saopštila da je Kejlin, koja je u vrijeme smrti bila u 13. nedjelji trudnoće, otišla u taj kraj “sa namjerom da se vidi sa osobom koju poznaje”, međutim, nakon toga, nikakve dodatne informacije nisu saopštene.

Njen otac, Riki Fiengo, rekao je da je je motiv ubstva njegove kćerke nerazumljiv.

– To je tako nerazumljivo, bila je puna ljubavi, srećna, tinejdžerka koja se sa svima slagala. Trebalo bi da dođemo do motiva ubistva, da se uhvati osoba koja je ovo učinila i da se pozabavimo njome – rekao je on, prenosi Blic.

Kejlinina majka Sara rekla je da je gubitak njene kćerke stvorio rupu u njenom srcu.

– Ovo je ogroman gubitak za mnoge, ali na mene, kao njenu majku, ostavio je praznu rupu u mom srcu koja nikada neće zarasti – rekla je ona.

Bjanka Gilet, portparolka policijske uprave, rekla je da ubistvo “nije bilo slučajno”.

– Nemamo nikakvih naznaka da je ovo ubistvo bilo nasumično ili slučajno. I zato mislimo da imamo neke zaista čvrste tragove koji će nam dati cjelokupnu sliku onoga što se tačno dogodilo te noći i zbog čega – rekla je portparolka policijske uprave.

Šef policijske uprave u Sanfordu Sesil Smit, rekao je da se ova vrsta nasilja neće tolerisati.

– Kejlin je bila mlada majka koja je imala cijeli život pred sobom. Ova vrsta nasilja neće biti tolerisana u našoj zajednici. Uvjeren sam da će naši stanovnici raditi sa nama da pronađemo osobu koja je odgovorna za Kejlininu smrt – rekao je Smit.

srpskainfo.com