Policija tokom vikenda privodila pijane vozače

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 30.08.2020. godine, zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH lišili su slobode lice inicijala D.R. sa područja opštine Teslić, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 12 g/kg.

Tokom prethodnog vikenda na području Uprave lišeno je slobode šest lica i to, lice inicijala M.J. iz Modriče, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 34 g/kg, lice inicijala D.J. iz Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 97 g/kg, vozača iz Stanara, lice inicijala M.К. kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 68 g/kg, vozača iz Broda, lice inicijala D.J. kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 62 g/kg, vozača modepa iz Devente, lice inicijala Z.Š. kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 22 g/kg i kod vozača iz Doboja, lice inicijala S.M., kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 41 g/kg.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje navedena lica su puštena na slobodu i isti su sankcionisani zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Tagovi: