Ovan pravi greške na poslu, Rak ima novu poslovnu priliku

OVAN

Neke greške na polju posla mogu da budu prilično teške za vas. Pazite da ne napravite veće komplikacije. Moguće je da vam nije ni malo lako da sa voljenom osobom ostvarite stabilnost u ljubavnom odnosu. Posjetite ljekara.

 

BIK

Nekada imate utisak da vam je poslovno stanje pretjerano komplikovano i da su neke stvari van vaše kontrole. Odnos između vas i voljene osobe bi mogao da postane problematičan u narednom periodu. Manji problemi sa stomakom.

 

BLIZANCI

Iako imate mnogo obaveza koje vas na neki način opterećuju. Nije vam ni malo lako da se organizujete na pravi način. Partner pokazuje da je spreman za to da vaša veza napreduje. Moguć je prolazan kašalj.

 

RAK

Pred vama je prilika da dođete do promjene posla. Ako ste planirali da mijenjate zanimanje, bićete zadovoljni. Priželjkujete susret sa osobom koja će pokazati da ka vama ima osjećanja i simpatije. Pazite na svoje hormone.

 

LAV

Uporni ste u svojoj namjeri da ostvarite poslovni uspjeh i nećete stati dok ne budete ostvarili svoje ambicije. Sa voljenom osobom ćete uspjeti da riješite probleme koji vas opterećuju neko vrijeme već. Pazite na svoju ishranu i navike.

 

DJEVICA

Nije vam povoljan dan na ovom planu i možete da imate brojne trzavice kada je u pitanju vaš posao. Razočarenje na polju ljubavi može da vas osvijesti. Moguće je da je vrijeme da skinete ružičaste naočare. Moguća je glavobolja.

 

VAGA

Na ovom polju dolazi period u kojem će vam biti naglašene nestabilnosti i komplikacije. Svađe sa voljenom osobom bi mogle da vam unesu mnogo nemira i stresova u svakodnevni život. Moguć je pad energije.

 

ŠKORPIJA

Nemojte da očekujete pretjerano velike promjene kada je u pitanju polje posla danas. Ukoliko ste slobodni, nova osoba će polako da uplovi u vaš život i da vam se nekako neprimjetno uvuče pod kožu. Skloni ste upalama.

 

STRIJELAC

Vrijedni ste i jako vam je važno da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih ciljeva. Sa voljenom osobom vas očekuje period u kojem ćete razgovarati o ozbiljnijim odlukama. Osjećate se sasvim dobro.

 

JARAC

Povedite računa da sami ne pravite veće greške koje bi na poslovnom polju mogle da vam se obiju o glavu. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljnu vezu sa vama. Izbjegavajte alkohol i opijate.

 

VODOLIJA

Pred vama je odličan dan kada je u pitanju posao. Imaćete neke dobre vijesti kojima ćete biti zadovoljni. Očekuje vas prilika za početak veze. Novo poznanstvo vas ubrzo vodi do spajanja. Stabilno zdravstveno stanje.

 

RIBE

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati veoma zanimljive preokrete u budućnosti. Veoma ste otvoreni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada i stavljate joj do znanja da želite više od poznanstva. Bolovi u leđima.

Tagovi: