Mediji: Policija pronašla tri ženska tijela u dvorištu vile Željka Bojanića (VIDEO)

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića pronašla tijela tri žene koje su služile kao prodavci droge, pišu turski mediji.

Kako navode, u mjestu Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici turske policije navodno prekopavali tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu, prenosi "Blic".

Na društvenim mrežama osvanuo je i video na kojem se vidi kako policija okopava dvorište.

Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kog pišu da je član organizovane kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Sjeverne Makedonije izdatim na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini.

- Kao rezultat započetih istraživanja, pomenuta osoba je uhapšena u operaciji koja je izvedena u okrugu Sarıjer 4. novembra 2022. U pretresu kuće u kojoj je boravio oduzeta je lažna lična karta, pasoš i digitalni materijal. Prilikom iskopavanja obavljenog po uputstvu javnog tužioca, po dojavi da je tijelo jedne osobe zakopano u vrtu kuće, nisu pronađeni tragovi. Protiv onih koji dovode javnost u zabludu po ovom pitanju biće preduzete neophodne pravne radnje. Policijska uprava Istanbula odlučno će nastaviti borbu protiv svih zločina i kriminalaca u cilju zaštite mira i dobrobiti našeg grada, kao što je to činila i do sada - piše u saopštenju, prenose Novosti.rs.

Video pogledajte OVDJE

nezavisne.com

Tagovi: