Dobila na lutriji igrajući brojeve pokojnog muža

Jedna neimenovana Australijanka je osvojila lutrijski džekpot od više od 700.000 američkih dolara nakon što je više do 20 godina koristila uvek iste brojeve svog pokojnog muža igrajući loto svake nedjelje.

Žena iz grada Adelaide, u Južnoj Australiji rekla je zvaničnicima lotoa da je u početku bila zbunjena kada joj je službenik u lokalnoj prodavnici rekao da ne mogu da joj isplate dobitke sa izvlačenja lutrije Monday X Lotto 30. novembra.

"Upravo sam otišla do novinske kancelarije da kupim papir i skenirala kartu, a oni su rekli da ne mogu da je plate“, izjavila je novinarima žena.

Žena je ubrzo otkrila uzrok problema - ona je osvojila je džekpot u iznosu od 737.030 dolara. Dobitni brojevi na izvlačenju X Lotto 30. novembra 2020. bili su 31, 38, 42, 13, 5 i 9, dok su dopunski brojevi bili 1 i 30.

"Ove iste lutrijske brojeve igram godinama gotovo svake nedelje punh 20 godina. Oduvek sam mislila da ću jednog dana dobiti lutrijsku premiju.“", rekla je pobjednica lutrije „

"Moj pokojni suprug je odabrao te brojeve svih ovih godina. Ne znam zašto ih je izabrao, ali od tada ih igram. Mislim da sad s nebesa nas gleda odozgo i da je veoma srećan!“ dodala je neimenovana Australijanka

Pobjednica je rekla da planira da nabavi novu ogradu za svoju kuću kao i da će loto dobitak i podijeliti sa svoja dva sina i njihovim porodicama.

Tagovi: