Detalji jezive nesreće u Tesliću u kojoj je nastradao Jovan (1)

Jovan T. (1) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mladikovini kod Teslića, kada je došlo do direktnog sudara "merecedesa ML" i "audija A6".

U nesreći je povrijeđen Jovanov četvoromesečni brat Jakov, majka Violeta (23) i otac Sanel T. (31) koji su prevezeni u Opštu bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju. Nakon ukazane pomoći oni su pušteni na kućno liječenje i nalaze se van životne opasnosti.

Tragedija se dogodila u mjestu Mladikovina, na regionalnom putu Tedin Han - Bistričak kod Teslića. U PU Doboj saznajemo da se porodica vozila u automobilu "mercedes ML" kada je u njih direktno udario "audi A6" za čijim volanom je bio Drago J. iz Teslića.

- Na ravnom dijelu puta Drago J. je pretekao automobil ispred sebe i ušao u krivinu. Tom prilikom prešao je u lijevu saobraćajnu traku i na izlasku iz krivine direktno udario u "merecedes", koji je naišao iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao Sanel T. - kaže dobro upućeni izvor.

Očevici pričaju da je udar bio silovit, te da je unesrećenima prvi u pomoć pritekao vozač iz automobila, kojeg je Drago J. pretekao.

- Taj momak je pozvao Hitnu pomoć i policiju i odmah im pritrčao upomoć. Izvlačili su unesrećene iz slupanog "mercedesa". Nažalost odmah je bilo jasno da stariji dječak neće preživjeti. To su bile stravične scene. Svi su bili u šoku. Jauci i plač su odjekivali putem - priča sagovornik "Novosti".

Tagovi: