Umrla Natalija Pupčević

Humanitarna organizacija "Budimo ljudi" iz Banjaluke saopštila je da je preminula Natalija Pupčević iz Novog Grada, koja je bolovala od akutne mijeloblastne leukemije.

 Natalija je majka dva sina od tri i po i dvije godine.

"Nažalost moramo vam saopštiti da nas je večeras oko 19h napustila naša Natalija, majka i borac. Opet je bolest bila jača od naše želje da spasimo jedan zivot. Nismo uspjeli , ma koliko smo se zajedno borili, izvojevati zajedničku bitku. Ostavila nam je dva mala anđela da nad njima bdijemo. To je naša obaveza, naš zadatak. Ostavila je ogromnu ljubav iza sebe, ljubav svih ljudi koji su je poznavali. Nadamo se da si sada na nekom ljepšem mjestu anđele, počivaj u miru", objavljeno je na Facebook stranici Humanitarne organizacije "Budimo ljudi".

Prije dvije sedmice novac potreban za liječenje Natalije Pupčević u klinici "Maltezer" u Njemačkoj je prikupljen, ali na žalost hrabra majka nije izdržala bitku za život.

U prikupljanje sredstava za pomoć Nataliji uključili su se građani iz cijele Republike Srpske, a posljednja akcija bila je organizovana od utorka na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje je bio postavljen štand.

Natalija je prije dvije godine izgubila stariju sestru Nikolinu, majku troje djece.

(nezavisne.com-mojabanjaluka.info)

Tagovi: