Vage nervozne, Ribe očekuje zanimljiv susret

OVAN 

 

Kada vas neko pita da li ste zadovoljni svojim poslom, samo se kiselo nasmijete. Niko ne zna kakve sve unutrašnje nemire nosite u sebi, ali ne nalazite izlaz iz trenutne situacije. Žudite za avanturom, za nekim izletom u prirodi sa prijateljima, za nekim putovanjem na mjesto koje do sada nikada niste posjetili. Međutim, nije pravo vrijeme za to.

 

BIK 

Odgovorna ste i zrela osoba, a sa druge strane ste previše emotivni. Danas je potrebno da balansirate između ovih vaših karakteristika. Dolazi vam period kada želite da se osamite i udaljite se od svih, čak i od svojih najbližih prijatelja. Danas je upravo takav dan.

 

BLIZANCI

 

Svakoga dana se budite sa osmijehom, ponekad je on iskren i pravi, ponekad je on lažan. Bitno je da ne dozvoljavate ljudima da vide vaša prava osjećanja. Ne preduzimate ništa da vam bude bolje u ljubavi, samo sjedite i čekate da se nešto desi.

 

RAK

 

Nemate puno planova i predloga kako da poboljšate produktivnost i nansijsku dobit za svoju rmu, ali redovno kritikujete druge ako njihovi planovi ne budu realizovani i ostvareni. Učinite nešto za druge ako želite da i drugi učine nešto za vas. Svako danas gleda neku svoju korist i neće vam pomoći samo zato što vi tako želite

 

LAV

 

Dajete sve od sebe da se prikažete u dobrom svjetlu pred potencijalnim poslovnim partnerima, ali danas kao da vam ništa ne ide od ruke.

 

DJEVICA

 

Dobijate informaciju da će doći do nekih promjena na vašem radnom mjestu i to vam poboljšava raspoloženje. Takođe, vaša nansijska dobit će biti veća nego do sada. Imaćete više motivacije za rad. Očekujte probleme sa varenjem danas. To vas ni ne čudi pošto jedete dosta toga što smeta vašem želucu.

 

VAGA

 

Morate da sarađujete sa svim kolegama ako želite da dostignete zadovoljavajuće rezultate. Sami protiv svih ne možete postići apsolutno ništa. Ne želite ozbiljnu vezu u ovoj fazi vašeg života, želite da uživate u slobodi i da se što više provodite sa prijateljima koji vas svakodnevno pozivaju na izlazak.

 

ŠKORPIJA

 

Napeti ste zato što vas loša atmosfera na poslu primorava da budete takvi. Ne možete da se opustite i da se maksimalno fokusirate na svoj posao a to vam teško pada.

 

STRIJELAC

 

Napeti ste zato što vas loša atmosfera na poslu primorava da budete takvi. Ne možete da se opustite i da se maksimalno fokusirate na svoj posao a to vam teško pada.

 

JARAC

 

Ni sami ne znate šta želite od vaše karijere, ne očekujte od drugih da neke odluke donesu umjesto vas. Upitajte se kojim pravcem želite dalje da krenete. Odavno već ne gajite emocije prema partneru, ali se plašite novog početka, ne znate kako to izgleda biti sam.

 

VODOLIJA

 

Ozbiljno ste se posvetili novim radnim zadacima. Vaši nadređeni su više nego zadovoljni vašim angažovanjem. Samo tako nastavite, rezultati neće izostati. Ne planirajte ništa kada je reč o ljubavi, emocije ne možete da na silu izazovete kod drugih, pustite neka stvari idu svojim tokom.

 

RIBE

 

Sve vaše kolege bez ustručavanja prihvataju promjene na poslu i poslovnom okruženju, samo vama teško pada da se prilagodite. Možda je problem u vama. Možete očekivati zanimljiv susret.

Tagovi: