Igor Žunić na čelu derventskog SNSD-a

Na današnjoj Izbornoj konferenciji Gradskog odbora SNSD Derventa za predsjednika ovog odbora jednoglasno je izabran Igor Žunić, dok je za počasnog predsjednika, a na prijedlog novoizabranog predsjednika, izabran Milorad Simić, dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Žunić se zahvalio na podršci i izboru, a  prethodnom rukovodstvu se zahvalio za dobro obavljen posao.

– Zaista mi je velika čast i osjećam veliki ponos zbog izbora za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a. Znam da me čeka težak posao, ali vjerujući u naše članstvo, u moje prijatelje i u ljude koji cijene Savez nezavisnih socijaldemokrata, znam da ćemo nastaviti dalje da razvijamo našu političku i partijsku infrastrukturu – kazao je Žunić, te objasnio da je zadao sebi zadatak da stranku vrati u bazu.

– Krenuću od mjesnih odbora i svakog našeg člana ću ispoštovati – kazao je on.
Takođe, istakao je da je važno ojačati omladinski pogon, još jače razviti Aktiv žena te najavio i formiranje Aktiva penzionera.

– Planiram da na visokom nivou održim i saradnju sa koalicionim partnerima i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da razvijamo i Derventu i Republiku Srpsku- rekao je Žunić.
Obrazlažući svoj prijedlog da Milorad Simić bude izabran za počasnog predsjednika Gradskog odbora SNSD-a kazao je da je to vid podrške i vjetar u leđa za sve odluke koje je u prošlosti donio i za sve ono što ga još u budućnosti čeka.

– Simić je mnogo toga učinio za naš grad i za našu stranku u 18 godina koliko je bio na čelu odbora – objasnio je Žunić.

Konferenciji je prisustvovalo više od 100 delegata, te predsjednici gradskih odbora Socijalističke partije, NDP-a i Ujedinjene srpske koji su dosadašnju saradnju ocijenili kao veoma dobru, te izrazili nadu da će se takav trend nastaviti.

derventskilist.net

Tagovi: