Bokseri “Dervente” ubjedljivi na otvaranju nove sezone

U prvom kolu Prve lige Republike Srpske, održanom proteklog vikenda u Brčkom, bokseri BK „Derventa“ zabilježili su četiri pobjede u četiri meča.

U prvoj borbi programa Viktor Legin, u kategoriji do 38 kg, savladao je domaćeg boksera Branka Dakovića rezultatom 3:0 i tako osvojio prve bodove za BK Derventa u 2021. godini.

U kategoriji do 64 kg, takmičar BK Derventa Mihajlo Đekić istim rezultatom savladao je protivnika iz BK Sokolac Mladena Veljovića.

U zadnjoj borbi prvog dijela programa u teškoj kategoriji +91kg Srđan Čečavac tehničkim nokautom na početku druge runde pobijedio je takmičara Nikolu Dukića iz BK Slavija i tako upotpunio uspjeh BK “Derventa” koje je posle ovog kola zauzela vrh tabele tj prvo mjesto.

U glavnom dijelu večernjeg programa, inače direktno prenošenog na TV Hit, sastale su se reprezentacije boksera Brčko Distrikta i reprezentacija BiH, za za koju je u kategoriji do 75 kg nastupio je takmičar BK Derventa Srđan Teofilović. On je u iscrpljujućem meču pobijedio takmičara Brcko distrikta Filipa Stakića.

Derventa Cafe

Tagovi: