DNS Stanari: Podrška Čubriloviću, odluka o smjeni mora biti poništena

Opštinski odbor DNS-a u Stanarima dao je danas jednoglasnu podršku Nedeljku Čubriloviću, koji je razriješen dužnosti zamjenika predsjednika stranke, a od stranačkog rukovodstva zatražio da se vrati principima djelovanja na kojima počiva DNS.

– Osuđujemo smjenu Čubrilovića sa pozicije zamjenika predsjednika stranke i na narednoj sjednici Glavnog odbora DNS-a tražićemo da ta sramna odluka stranačkog Predsjedništva bude stavljena van snage – navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora DNS-a Stranari koje je potpisao predsjednik Boško Prelić.

Opštinski odbor DNS-a u Stanarima na današnjoj sjednici zatražio je da što prije bude sazvana vanredna sjednica Skupštine DNS-a na kojoj bi bili razriješeni oni koji su na nedavnim opštim izborima radili protiv interesa stranke, a u korist kandidata opozicije za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

Predsjedništvo DNS-a razriješilo je juče Čubrilovića funkcije zamjenika predsjednika stranke na zahtjev predsjednika stranke Marka Pavića.

Potpredsjednik DNS Spomenka Stevanović izjavila je danas Srni da odluka Predsjedništva DNS o razrješenju Čubrilovića nije konačna dok je ne verifikuje Glavni odbor.

Tagovi: