Arlov uručio zahvalnicu načelniku Simiću

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov uručio je juče načelniku opštine Derventa Miloradu Simiću zahvalnicu za novčanu pomoć i učešće u projektu “Spojimo srpsku djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske”.

- Derventa je učestvovala u našem projektu dvije godine i bratimila se sa dvije škole iz Parteša i Šilova. Nama je čast da ova opština i još 20 lokalnih zajednica učestvuju u projektu - rekao je Arlov.

On je zahvalio načelniku Simiću, lokalnoj zajednici, školama i porodicama koje su dočekali mališane tokom njihovog boravka u Derventi.

Arlov je najavio do kraja godine realizaciju humanitarne akcije “Za dječiji osmijeh i zdravlje djece sa Kosova i Metohije”, prenose agencije.

Simić je zahvalio Arlovu na uručenoj zahvalnici i najavio pružanje podrške u nastavku realizacije projekta “Spojimo srpsku djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske”.

- Kada vidim sreću i ljubav koju djeca sa Kosmeta dobiju tokom svega nekoliko dana boravka, žao mi je što se nismo i ranije uključili u ovaj projekat. Nastavićemo pružati podršku - rekao je Simić.