Ozren Perić: U dobroj sam formi, naredna sezona veliki izazov

Najveće pojačanje za Dervenćane u narednoj sezoni Prve lige Republike Srpske jeste ostanak napadača Ozrena Perića koji je u ovom pripremnom periodu pokazao svu ubojitost postigavši skoro deset pogodaka.

– Pred nama je jako teška i naporna sezona u kojoj će Prva liga biti skraćena na deset klubova što je veliki izazov za sve prvoligaše, tako i nas. Tokom ljetnjih priprema dobro radimo, iz dana u dan sve više napredujemo i vjerujem da Tekstilac ima kvalitet i snagu da zaigra u “ligi za prvaka”, dakle da bude među prvih šest ekipa. Minulih sezona pokazali smo konstantnost, napredovali i vrijeme je da počnemo da ubiramo plodove. Objektivno našem klubu je mjesto, po svemu, u Prvoj ligi Republike Srpske sa deset klubova, kaže Ozren Perić.

U Gradišci nije uspeo da postigne pogodak, igrači Jedinstva su uspjeli da ga “zatvore”, ali to je najmanji problem…

– Osjećam se odlično i to da me lopta sluša, da bi naredna sezona mogla da bude najbolja za mene od kada sam u Derventi. Nisam pogriješio što sam ostao jer još uvek nisam sve rekao i pokazao do kraja. Žao mi je što možda nismo prošli u finale gradiškog turnira da odigramo utakmicu i odmjerimo snage protiv Rudar Prijedora koji će nam biti jedan od glavnih rivala u borbi za plej-of, ali ujedno i opstanak, dodao je na kraju Ozren Perić za sportski žurnal, golgeter i najveća uzdanica derventskog prvoligaša u narednoj prvoligaškoj sezoni.

Utakmicu koja će biti generalna proba za prvenstvo fudbaleri Tekstilac Korta odigraće u subotu, 4. avgusta, u Orašju, protiv domaćeg istoimenog prvoligaša iz Federacije BiH i nekadašnjeg pobjednika Kupa “Dejtonske zemlje”.

Novo prvenstvo Republike Srpske za fudbalere Tekstilac Korta počinje u subotu, 11. avgusta (18 časova) na domaćem terenu protiv Kozare iz Gradiške.