Lišen slobode u rekordnom roku: Fizički napao i opljačkao ženu sa djetetom

Policijska stanica Derventa Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv Dervenćanina D.T. (1992), zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Razbojništvo“.

– Za prijavljeno lice D.T. postoji osnov sumnje da je 23.06.2018. godine, oko 12,45 časova, u Ulici Mladena Stojanovića u Derventi, upotrebom fizičke snage u namjeri da oduzme tuđu pokretnu stvar, fizički napalo lice N.Ć. (1980) iz Dervente, na način da je istom stisnutom pesnicom zadalo udarac u predjelu glave, usljed čega je oštećeno lice palo na asfalt, a potom je od istog otuđilo novčanik sa novcem, te se udaljilo u nepoznatom pravcu, stoji u saopštenju Policijske uprave Doboj, piše Derventa Cafe.

Otuđeni novčanik i dio novca su pronađeni i biće vraćeni oštećenom licu, a D.T. je juče predan u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Kako nezvanično saznajemo, napadnuta je ženska osoba koja se u tim trenucima kretala sa devetogodišnjim djetetom, a od siline udarca zadobila je povrede i ukazana joj je ljekarska pomoć u derventskom Domu zdravlja. Napad je, takođe nezvanično, počinio Darko Tatomir, koji je zahvaljujući munjevitoj reakciji policijskih službenika lišen slobode u roku od dvadesetak minuta. Sve se odigralo u blizini vrtića “Trol”.