Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i CG boravio u Derventi

Ognjen Koroman, bivši fudbalski reprezentativac Srbije i Crne Gore, boravio je danas u Derventi i tom prilikom sastao se sa načelnikom opštine Miloradom Simićem i saradnicima.

Tema sastanka bila je predstavljanje “Koroman kampa 2018”, kojeg ovaj bivši igrač Željezničara, Crvene zvezde, engleskog Portsmuta i nekoliko ruskih klubova, organizuje po prvi put ove godine na Jahorini.

Kako će na kampu će učestvovati fudbaleri rođeni od 2001. do 2011. godine bilo je riječi o finansijskoj podršci kampu, te mogućnostima da u njemu učestvuju u mladi fudbaleri iz Dervente.

- Cilj je da se pomognu i afirmišu mladi talenti. Program kampa je zasnovan na najnovijim metodama sticanja fudbalskih vještina i znanja uz trenere sa UEFA licencama. Promoteri i prijatelji kampa su naše najveće fudbalske zvijezde: Savo Milošević, Mateja Kežman, Saša Ilić, Vladimir Petrović Pižon i drugi, stoji na zvaničnom sajtu kampa.

Osim fudbala i druženja sa fudbalskim zvijezdama za učesnike kampa pripremljen i obilazak prirodnih ljepota Jahorine i Romanije.

Simić je ovom prilikom Koromanu uručio i dres Tekstilca, naravno sa brojem 7.

Derventa Cafe