Kćerka očajna zbog planova oca: Ovo je istina o životu Milojka i njegove 53 godine mlađe djevojke

Kćerka Milojka Božića očajna je zbog medijskog eksponiranja svog oca sa mladom djevojkom, o čemu region ne prestaje da bruji.

Jasna, kćerka Milojka Božica (74), bila je voditeljka jutarnjeg programa na televiziji “KCN”. Upitana da kaže da li podržava oca u vezi sa Milijanom Bogdanović (21), kao i njihov eventualni ulazak u rijaliti, bijesno i odsječno je rekla:

– Nemam komentar na tu situaciju.

Prve komšije neobičnog ljubavnog para iz Pilatovića, Milijane Bogdanović i Milojka Božića, o koji se otimaju produkcije dva aktuelna TV rijalitija, otkrile su da Milojko ima troje odrasle djece i da se svako od njih zgrozio zbog očeve odluke da se zabavlja sa 53 godine mlađom Milijanom, koja mu muže biti unuka.

– Milojko je bio fin čovjek. Mlad se penzionisao, otišao u invalidsku penziju i vratio se iz Beograda u Pilatoviće. Razveo se od žene davno, prije mnogo godina, a djeca, njih troje ima, školovala su se i završila fakultete i osnovali porodice. Dvoje djece mu je u Beogradu, a jedan sin u Švajcarskoj. Šta mu bi da toliko mladu djevojku dovede kući, svi se čudimo. Nevjerovatno nam je da su njih dvoje tema broj jedan u Srbiji – čudi se naglas prva komšinica kontroverznog para.

Ista žena ističe da je cijelom selu apsurdna ljubav Milijane i Milojka, ne samo zbog razlike u godinama nego i zbog toga što su spremni da uđu u rijaliti i da svoju intimu dijele sa cijelim svijetom. Takođe, Pilatovićane čudi Milijanina želja da bude sa Milojkom uprkos kvalitetima koje ima, piše Blic.

– Ona je završila perspektivnu srednju školu, neki smjer za zaštitu životne sredine ili nešto slično. U Požegi ima mjesta da se zaposli i postane svoj čojvek. Mislim da Milijana ima neki problem u glavi  i da bi dobro bilo da posjeti psihologa ili psihijatra. Da se u vezu upustila zbog novca razumjela bih, ali Milojko ima penziju oko pedesetak hiljada i malu kućicu ovdje u Pilatoviću. Nema čovjek ni auto. Ima u Beogradu stan koji mu je od roditelja ostao. Što se tiče Milijane, ona je izuzetno zgodna i lijepa djevojka. Elokventna je i mogla je da bira muškarca prema sebi, a ne da se da jednom djedi. Svaka čast Milojku, ali što ne ide ne ide. Čujem da su i njeni roditelji očajni i baka kod koje je ostala da živi ovdje kad su se njeni sa drugom kćerkom odselili u Užice prije desetak godina – ispričala je prva komšinica.

U selu Pilatovići ovih dana prepričavaju kako su Milijanu i ranije viđali sa muškarcima najmanje duplo starijim od nje.

– Iako je mlada, Milijana je i ranije imala veze sa mnogo starijim muškarcima. Nisam stručna da definišem takvo ponašanje i razmišljanje. Znam njenu babu i ne vjerujem da je tako vaspitavala. Možda Milijana i nije trebalo da ostane u selu iako je roditeljima govorila da ne želi u grad sa njima da ide jer voli selo – rekla je jedna mještanka Pilatovića.