Tekstilac započeo pripreme za proljećni dio prvenstva

Fudbaleri Tekstilca započeli su pripreme za proljećni dio sezone 19/20. Novom šefu strruke derventskog prvoligaša Čedomiru Ćulumu odazvalo se tridesetak igrača.

Predsjednik Skupštine kluba Predrag Drinić zaželio je fudbalerima puno sreće u predstojećoj polusezoni, a naročito novom treneru.

 Na vama je da ispunite takmičarske ciljeve do kraja sezone, a na nama da ispunimo sve što smo obećali i da poboljšamo uslove za treniranje. Sve poteškoće ćemo rješavati u hodu i dogovorom, a svima vam želim da vaše obaveze prođu bez povreda, poručio je Drinić.

Od prošlosezonskih prvotimaca prozivci su se odazvali Dejan Plisnić,Duško Pećić, Dušan Marić, Dejan Đekić, Dejan Ćorić, Dragan Jolović, Nenad Rašević, Branislav Ćirić, Saša Đuričić, Qubiša Reljić, siniša Simić, Boris Aljetić, Damjan Antonić, Slađan Stupar, Miloš Perović, kao i mladi Mihajlo Šain, Nemanja Stupar i Vedran Mićić. Opravdano odsutan bio je Stefan Milojević.

Nova-stara lica su Benjamin Vugdalić i Zlatko Duspara, a opremu je zadužio i Slaviša Maksimović. Ćulumu će se probati nametnuti i Jovan Jovanović, Dino Malkić, Bojan Pećić, te još nekoliko omladinaca.

Derventa Cafe

Tagovi: