Mladi Dervenćani 19. septembra na malim ekranima

Pjevačica Katarina Ćelić i plesni par Ivana Simić i Srđan Jeftić predstavljaće našu opštinu u dječijem muzičkom takmičenju “Ritam Evrope”, koje će biti održano u Istočnom Sarajevu 19. septembra.

Takmičenje “Ritam Evrope” je jedno od najvećih dječijih muzičkih takmičenja ovog tipa u Evropi i biće emitovano u direktnom prenosu na RTRS-u.

– Naš zadatak je da predstavimo Dansku i to pesmom “Only teardrops” i nadamo se visokom plasmanu, a možda čak i pobjedi. Numera ima zahtjevnih elemenata, ali nam je epidemija virusa išla na ruku jer smo mogli bolje da se spremimo, poručila je Katarina, ističući da joj je ovo najveće takmičenje na kojem je do sada nastupila kao vokal.

Plesači Ivana Simić i Srđan Jeftić otkrili su da će na nastupu plesati sambu sa kombinacijom drugih plesova, kao i da im koreografija neće biti teška jer već dugo zajedno plešu i spremaju se za ovo takmičenje.

Zahvaljujući podršci 14 lokalnih zajednica Republike Srpske djeca iz Bijeljine, Trebinja, Zvornika, Han Pijeska, Šamca, Istočnog Sarajeva, Bileće, Gacka, Broda, Lopara, Ugljevika, Srebrenice, Bratunca i Dervente pokazaće svoje talente u televizijskom prenosu na Prvom programu Radio Televizije Republike Srpske.

Derventa Cafe

Tagovi: