Među kandidatima za načelnike već poznata, ali i nova imena

Konkursna komisija za provođenje postupka imenovanja načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi sačinila je spisak kandidata koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa, a među kandidatima koji su pozvani na usmeni intervju nalaze se imena pojedinih načelnika odjeljenja iz prethodnog mandata, ali neka nova.

Kako je objavljeno na internet stranici Gradske uprave, pojedini kandidati ispunjavaju uslove za rukovodeće pozicije u više od jednog odjeljenja.

Tako je sadašnji v.d. načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Slaven Pašalić kandidat za načelnika u ovom, ali i Odjeljenju za inspekcijske poslove, dok je dosadašnja načelnica Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove Jefimija Šerbić kandidat za novi mandat u ovom i u Odjeljenju za prostorno uređenje. Mile Strinić ispunjava uslove za nastavak rukovođenja Odjeljenjem za finansije, kao i Mile Tadić na čelu Odjeljenja za inspekcijske poslove, za koje je konkurisao i Srđan Ružičić.

Za novi mandat u Odjeljenju za prostorno uređenje prijavila se dosadašnja načelnica LJubica Bećarević, a Darko Lukić pozvan je na intervju za mjesto načelnika u odjeljenjima za stambeno – komunalne poslove i prostorno uređenje, a uslove konkursa za rukovođenje Odjeljenjem za opštu upravu ispunjavaju Davor Todorić, Damir Kljajić i Dragoljub Kukić.

Maja Railić konkurisala je na mjesto načelnika Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove, a Dragan Pajić za rukovodioca u ovom i Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti. Branimir Đekić pozvan je na intervju za mjesto načelnika u resorima stambeno – komunalnih poslova i privrede i društvenih djelatnosti, a Snježana Đekić u četiri odjeljenja i to prostornog uređenja, stambeno – komunalnih poslova, privrede i društvenih djelatnosti i inspekcijskih poslova.

Konkurs za imenovanje načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi raspisan je 6. aprila, a razgovori sa kandidatima, kako je objavljeno, biće obavljeni u petak, 4. juna.

(derventskilist.net)