Savjetujemo: Podignite seksipil na viši nivo

Poslušajte neke od ovih savjeta i vidjećete da rezultat neće izostati.

1. Pravilo koje nikad ne smijete prekršiti na prvom sastanku - uvijek naručite desert. Možete ga i podijeliti s njim.

2. Ponekad je puno zavodljivije kad frajer osjeti dodirom golu kožu nego da je samo vidi. Ako planirate izlazak koji uključuje ples ili ste već nešto bliskiji pa je izgledan koji topao zagrljaj, ne podcjenjujte moć haljine s dubljim izrezom na leđima.

3. Ako imate dugu kosu, uredite je u stilu Brigitte Bardot. Dugi glamurozni nježni valovi koji padaju po ramenima pozivaju na dodir ili na povlačenje… ovisno o situaciji, zar ne?

4. Ponekad je jedina stvar još više hot od toga što sami osjećate puno samopouzdanje, pomoći prijateljici da postigne isti taj osjećaj. Možete to učiniti na razne načine. Ako je ona cool cura koja je spremna za šalu i vidite da flertuje sa zgodnim tipom na nekoj zabavi, priđite im nakratko i recite nešto u stilu: “Vidim da si upoznao našeg eksperta za jogu. Nije ti rekla? Razgovaraš s vrlo rastezljivom curom. Čuvaj se.”

5. Kad vam dosadi klasičan dejt look, koji uključuje farmerke i seksi top, odlučite se za nešto sasvim drugačije. Klasično crno odijelo i crvene štikle jednostavno “ubijaju”. Ispod sakoa dolazi samo crni čipkasti grudnjak.

6. Dok razgovarate s njim u prepunoj prostoriji, snizite još malo ton glasa da bi se morao primaknuti. Vaš će mu dah golicati uho. Oprostite mu probleme s koncentracijom koje će proizvesti ovako “blizak” razgovor.

8. Nema ničeg seksepilnijeg od dovoljne doze samopouzdanja uz koju možete cijeniti ljepotu linije drugih žena. Sljedeći put kad ste s dragim i vidite "komada", pogledajte u njenom smjeru i recite: “Stvarno je prelijepa!”...

9. Muškarci mrze kada nakon seksa iskočite iz kreveta zgrabite plahtu, omotate se i odjurite u kupatilo. Sljedeći put se ležerno rastegnite i krenite polako skupljati svoje stvari bez ijedne krpice na sebi sa samopouzdanjem kojim top-modeli nose donje rublje na modnim pistama.

10. Ko je smislio pravilo da se u teretani vježba u širokoj trenirci? Čekajte, to pravilo ne postoji, sami ste ga sebi nametnuli. Dok endorfini navaljuju, a vi vježbate u najužem trendy outfitu koji ste mogli nabaviti, jedino je logično proći pokraj ogledala i pomisliti: “Hej, curo, imaš super obline!”

Cosmopolitan.hr

Tagovi: