Novi kino hitovi u Centru za kulturu u Derventi

Novi bioskopski hitovi  ''Pedeset nijansi oslobođeni'' i ''Black Panther'' biće predstavljeni derventskoj publici u Centru za kulturu u srijedu 28. februara 2018. godine, a cijena ulaznice je 4KM.

Repertoar:

Film “Black Panther” u 18:00 časova

Igrani film “Pedeset nijansi – Oslobođeni” u 20:30 časova

Black Panther

Marvelov film Black Panther prati TChallu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na iskušenje kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Pedeset nijansi – Oslobođeni

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta. “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, režisera drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard. Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni” nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće u scenama sa luksuznog medenog mjeseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

(radioderventa.com)

 

Tagovi: