Fudbaleri Doboja i Dervente igraju za Ninu

Uprava dobojskog fudbalskog prvoligaša Sloge priključila se humanitarnoj akciji za prikupljanje sredstava za liječenje petnaestogodišnje Nine Blažnjaković.

Fudbaleri Sloge i Tekstilac Korta iz Dervente odigraće 17. februara na stadionu Luke u Doboju, u 13 časova, utakmicu sa koje će sav prihod biti uplaćen na žiro račun za dalje liječenje djevojčice koja je oboljela od akutne mijeloidne leukemije i nalazi se na Institutu za majku i dijete u Beogradu.

"Uprava Tekstilac Korta, našeg velikog sportskog rivala, a i prijateljskog kluba, prihvatila je poziv da zajednički pomognemo da se spasi jedan mladi život. Vjerujem da će se veliki broj, ne samo ljubitelja fudbala, već i građana iz Doboja i okoline naći na stadionu Luke i svojom ulaznicom od tri KM dati doprinos u sakupljanju potrebnih sredstava za nastavak ličenja naše sugrađanke Nine Bližnjaković", kaže Zlatko Spasojević, predsjednik Upravnog odbora FK Sloga.

Ovim susretom FK Sloga pridružila se velikom broju sportskih klubova, te kulturno-umjetnićkih društava, organizacija i privrednih subjekata u akciji pomoći roditeljima oboljele djevojčice.

Glas Regije

Tagovi: