Pelagićevo pjevalo u glas za Natašu Dragić

Kulturno-prosvjetno društvo ''Vaso Pelagić'' iz Pelagićeva organizovalo je donatorsko veče i humanitarni koncert ''Svi u glas za Natašu'' u Sportskoj dvorani u ovom mjestu, kada je skupljeno oko 42.000 KM za liječenje njihove sugrađanke.

"Prezadovoljni smo kompletnom akcijom. Sportska dvorana u Pelagićevu bila je premala da primi sve zainteresovane, a sakupili smo preko 42.000 KM za liječenje naše sugrađanke Nataše Dragić, koja vodi veliku bitku sa teškom bolešću", rekli su u KUD povodom koncerta koji je održan krajem januara.

Na koncertu su učestvovali: Ćana, Milomir Miljanić, Miki Mećava, Ljubiša Vasiljević, Zoran Đuranović Đuza, DJ Stefan, Bambi bend, članovi KUDM „Bosiljak“ iz Dervente, veterani SKPD „Prosvjeta“ iz Brčkog i članovi KPD „Vaso Pelagić“.

"Svima njima upućujem zahvalnost, kao i svim humanim ljudima, koji su kupili ulaznice ili donirali novčana sredstva za Natašino liječenje", kaže Pajo Brkić, predsjednik KPD „Vaso Pelagić“ iz Pelagićeva, organizator ove akcije.

Prema njegovim riječima, ova aktivnost se nastavlja i dalje.

"Nažalost, ovo što smo skupili je samo jedan dio onoga što treba prikupiti, kako bi naša Nataša mogla da nastavi svoje liječenje i pobijedi tešku bolest. Vjerujem da će i drugi ljudi, pokazati svoju humanu stranu, nastaviti da uplaćuje sredstva i tako pomognu da Nataša izađe kao pobjednik u borbi sa opakom bolešću", naglašava Brkić.

Tekući račun Nataše Dragić kod "Nove banke": 5550038116255069

Instrukcija za deviznu uplatu:

SWIFT: COBADEFFXXX
COMMERZBANK AG
FRANKFURT AM MAIN DEU
NOVA BANKA AD BANJA LUKA
SWIFT: NOBIBA22
BA395550000027649674
DRAGIC NATAŠA
Mehmedagica 18
Brcko BiH 

TV BN

Tagovi: