Dani fudbala RS: Nagrade Vukotiću, Starčeviću, Krstajiću...

Mladen Krstajić, predsjednik FK Radnik iz Bijeljine i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, dobitnik je nagrade za najboljeg sportskog radnika u RS koju dodeljuje Fudbalskog saveza Republike Srpske na tradicionalnoj manifestaciji Dan fudbala, dok je za najboljeg fudbalera RS proglašen je Aleksandar Vukotić, defanzivac Krupe.

Danas je u hotelu "Bosna" održana ova svečana manifestacija na kojoj su dodjeljene nagrade najboljima u RS. Priznanje za najboljeg trenera dobio je Slobodan Starčević, trener Krupe, dok je najperspektivniji fudbaler član Borca Vladan Danilović. Zlatna povelja "Miljan Miljanić" ove godine je otisla u ruke legendarnog trenera Ilije Petkovica, a priznanje mu je uručio Milorad Dodik, predsjednik RS.

Nagrada za životno djelo dr Milan Jelić pripala je Rodoljubu Oljači. Uručena su i specijalna priznanja za nesebičan doprinos i rad na afirmaciji FSRS i ona su pripala Rodoljubu Petkovicu i Branimiru Tuliću.

FSRS je proglasio i najboljeg fudbalskog sudiju i ta nagrada je pripala Luki Bilbiji iz Prijedora. Dodjeljena je i nagrada za humanost i ona je pripala fudbalskom sudiji Stefanu Maletiću koji je u junu prošle godine spasio Stefana Božica, omladinca Mladosti iz Rogatice koji se utapao u jezeru.

(NEZAVISNE)

Tagovi: