Zatvoreno nekoliko ulica zbog posjete predsjednice Hrvatske Derventi

Zbog dolaska predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović u Derventu, koji je najvljen za 19. januar, saobraćaj u gradu biće posebno regulisan.

Boravak delegacije predsjednice Grabar - Kitarović predviđen je u popodnevnim časovima, u zgradi Opštinske uprave, u Napretkovom domu, a zatim u samostanu na Plehanu.

"U skladu s tim, od 14 do 18 časova će biti zatvorene ulice Kralja Petra, od kružnog toka „Rampa“ do Trga pravoslavlja, Jovana Dučića, od apoteke „Stefanović“ do Ulice Kralja Petra, dio Ulice 1. maja, od apoteke „Stefanović“ do ulica Stevana Nemanje, Nikole Tesle, Čika Jove Zmaja i dio Trga oslobođenja, od raskrsnice ulica Đenerala Draže, Patrijarha Dožića i Vojvode Mišića do ulice Stevana Nemanje", stoji u saopštenju Odjeljenja za stambeno komunalne poslove.

S obzirom na navedeno, MUP RS, Policijska uprava Doboj i Policijska stanica Derventa će preduzeti neophodne mjere posebnog obezbjeđenja radi nesmetanog kretanja i boravka Grabar-Kitarovićeve na području naše opštine.

Derventa cafe

Tagovi: