Jovići više nisu gladni, djeca dobila čak i slatkiše

Ljudi su još jednom pokazali humanost i pomogli osmočlanoj porodici Jović iz sela Velika Obarska kod Bijeljine da zimu ne dočekaju bez hrane i u hladnim prostorijama.

Djeci je obezbjeđen prevoz do škole, garderoba, novi kreveti. Dobili su nov šporet i ogrev za zimu. Hrane su imali tek toliko da prežive, mališani su bili više gladni nego siti, ali sada je sve drugačije.

Miodrag se sa suzama u očima zahvalio je svim humanim ljudima koji su pomogli.

“Mnogo su nam pomogli, ja nemam riječi šta da kažem osim veliko hvala svima. Dobili smo sve što je potrebno da preživimo zimu,” rekao je otac šestoro djece.

Kompanija "Pionir" zajedno sa svojim distributerom za Bosnu i Hercegovinu "Dukat" i kompanija "Kalux" su pomogli da porodica Jović ima bolji život.

“Humanost i ljudskost treba da bude na prvom mjestu, pogotovo u ovako teškim situacijama. Na ovaj način smo obezbijedili konditorske proizvode kompanije "Pionir", slatkiše i suvomesnate proizvode, kao i sredstva za higijenu. Sve ono što je potrebno da imate u jednom domaćinstvu.

Kompanija "Kalux" je obezbijedila novu "Alfa plam" peć na drva ali i deset metara drva, tako da ovi slatki mališani mogu spremno da dočekaju zimu", istakao je Siniša Skenderija direktor kompanije "Pionir".

Jovići su srećni što bar na trenutak ne moraju da brinu kako će prezimiti dugu zimu. Miodrag ima još jednu želju - da nađe siguran posao da bi svojoj djeci obezbijedio bezbrižno djetinjstvo.

BN TV

Tagovi: