Nove promjene na Fejsu

Facebook je obustavio Messenger Day funkciju na svojoj Messenger aplikaciji za četovanje, i sada će umjesto dva odvojena storija unutar Messenger i glavne Facebook aplikacije sada koristiti isti stori na obe aplikacije.

To znači da će stori sadržaj unutar Facebook aplikaciji biti isti onaj koji možemo vidjeti i unutar Messenger aplikacije.

U slučaju da se uploaduje sadržaj preko jedne aplikacije, on će takođe biti vidljiv i preko druge aplikacije, takođe ako se sadržaj pregleda preko jedne aplikacije, biće markiran kao viđen unutar druge aplikacije takođe.

Ova funkcije će daleko smanjiti konfuziju korisnika koji su morali da uploaduju dva puta sadržaj, kako bi bio vidljiv putem obe aplikacije.

Takođe je napomenuto da Facebook trenutno radi na funkciji koja će omogućavati da se storiji sa Instagrama objavljuju na Facebook-u i obrnuto.

Treba napomenuti da Facebook ima Stories funkciju unutar svih svojih socijalnih aplikacija, Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp, tako da ovakvo odjedinjavanje ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

(Avaz)

Tagovi: