Nestao mladić u Banjaluci, glavni osumnjičeni Veljko Ražnatović

Dvadestogodišnji Đurađ Vještica izašao je u utorak uveče na Helovin žurku kako bi prema staroj srpskoj tradiciji sa društvom proslavio Noć vještica. I sve je bilo uredu, da mu se nakon izlaska nije izgubio svaki trag.

Naime, mladić je zajedno sa društvom sa kojim je izašao odlučio da napravi originalan kostim, do sada neviđen na žurkama ovog tipa. Zato je za ovu priliku izabrao da se preruši u veš-mašinu. Na žurci je čak dobio i nagradu za originalnost.

- Đurađ je baš bio uzbuđen zbog žurke, kostim je napravio još prije 15 dana. Poslije izlaska smo nekad pred zoru otišli nešto jesti u pekaru, a nakon toga smo se razišli i svako je otišao svojoj kući. Jutros sam ga zvao telefonom da vidim gdje je, ali se ne javlja. Išao sam i do njegovog stana, ali nije bio tamo. Komšije kažu da ga nisu vidjele od juče. Pretpostavljam da nije ni došao kući, nego da je usput otet, ispričao je njegov prijatelj Perica.

Slučaj je prijavljen policiji, a kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, za sada glavni osumnjičeni je Veljko Ražnatović koji je to veče viđen ispred pekare u vrijeme kada je tamo bio i Đurađ.

Uskoro više informacija.

Tekst je satiričnog karaktera i preuzet je sa portala 50nijansipive.com

Tagovi: