Teslić: Načelnik i šef ''Parking službe'' osumnjičeni za oštećenje budžeta

Uprava kriminalističke policije MUP-a RS podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj protiv Milana Miličevića, načelnika opštine Teslić, te Siniše Gavrića, šefa lokalne "Parking službe", a koji ih tereti da su opštinski budžet oštetili za oko 34.200 KM.

Gavrić je prijavljen za pronevjeru i zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja, a Miličević za nesavjestan rad u službi.

Šef lokalne "Parking službe" osumnjičen da je uzimao novac koji je dobijao po osnovu prodaje nefakturisanih parking karata, a koje nije evidentirao u službene evidencije opštine Teslić.

Opštinski načelnik je osumnjičen da, iako mu je predočena informacija o utvrđenom manjku od 34.200 KM, nije preuzeo mjere i radnje koje je bio dužan da preduzme.

"Na ovaj način navedena lica su oštetila budžet opštine Teslić za oko 34.200 KM", saopšteno je iz MUP-a RS, uz navođenje inicijala osumnjičenih.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su njih dvojica osumnjičeni da su se o zakon ogriješili od 29. jula 2013. do 23. januara 2015. godine.

(Nezavisne)

Tagovi: