SUTRA VEOMA OBLAČNO: Na zapadu snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno, a krajem dana u zapadnim područjima moguć je slab snijeg ili susnježica.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus pet do minus jedan stepen, na jugu do četiri, a najviša dnevna od tri do sedam, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Danas je više oblačnosti bilo u Hercegovini, zapadnim i sjeveroistočnim područjima, dok je u Krajini i centralnim područjima bilo pretežno sunčano. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena, Drvar tri, Kalinovik, Nevesinje i Goražde četiri, Ivan Sedlo, Kupres, Livno i Mostar pet, Han Pijesak, Višegrad i Stolac šest, Bileća, Rudo, Srbac Bugojno, Zvornik i Čapljina sedam, Mrakovica, Jajce, Srebrenica, Trebinje i Tuzla osam, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo, Sokolac i Zenica devet stepeni Celzijusovih. 

U Mrkonjić Gradu, Šipovu i Doboju je danas u 13.00 časova izmjerena temperatura vazduha deset stepeni Celzijusovih, Bijeljini, Gradačcu i Neumu 11, Banjaluci i Foči 13, Ribniku i Bihaću 14 stepeni Celzijusovih.

Tagovi: